Bezpečnost pokrmů v gastronomii, odborná příručka pro pracovníky restaurací a účelového stravovány
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F04%3A00012747" target="_blank" >RIV/60461373:22330/04:00012747 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Bezpečnost pokrmů v gastronomii, odborná příručka pro pracovníky restaurací a účelového stravovány
Popis výsledku v původním jazyce
Bezpečnost pokrmů v gastronomii
Název v anglickém jazyce
Food safety systems
Popis výsledku anglicky
Food safety systems
Klasifikace
Druh
B - Odborná kniha
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2004
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
ISBN
80-903401-0-5
Počet stran knihy
120
Název nakladatele
České a slovenské odborné nakladatelství Praha
Místo vydání
Praha
Kód UT WoS knihy
—