Bezpečnost pokrmů v gastronomii, odborná příručka pro pracovníky restaurací a účelového stravovány
Popis výsledku
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Bezpečnost pokrmů v gastronomii, odborná příručka pro pracovníky restaurací a účelového stravovány
Popis výsledku v původním jazyce
Bezpečnost pokrmů v gastronomii
Název v anglickém jazyce
Food safety systems
Popis výsledku anglicky
Food safety systems
Klasifikace
Druh
B - Odborná kniha
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2004
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
ISBN
80-903401-0-5
Počet stran knihy
120
Název nakladatele
České a slovenské odborné nakladatelství Praha
Místo vydání
Praha
Kód UT WoS knihy
—
Druh výsledku
B - Odborná kniha
CEP
GM - Potravinářství
Rok uplatnění
2004