Význam autolýzy laktokoků při výrobě sýrů s nízkodohřívanou sýřeninou
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F04%3A00012938" target="_blank" >RIV/60461373:22330/04:00012938 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Význam autolýzy laktokoků při výrobě sýrů s nízkodohřívanou sýřeninou
Popis výsledku v původním jazyce
Autolytická schopnost zkoumaných kmenů rodu Lactococcus byla stanovena v citrátovém pufru (pH 5, obsah NaCl 15 g.l-1). Výsledky autolytické schopnosti u zkoumaných kmenů byly vyjádřeny jako % buněčné lýze po 12 dnech kultivace při 13 °C.
Název v anglickém jazyce
The Role of Autolysis of Lactococcal Strains in the Ripening of Cheese
Popis výsledku anglicky
Autolytic abilities of lactococcal strains were determined in citrat buffer at pH 5 with addition of NaCl (15 g.l-1). Autolysis was expressed as percentage of cell lysis after incubation for 12 days at 13 °C.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2004
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
IV. Konference mladých vědeckých pracovníků s mezinárodní účastí
ISBN
7305-493-0
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
6
Strana od-do
46-51
Název nakladatele
VFÚ Brno
Místo vydání
Brno
Místo konání akce
Brno
Datum konání akce
2. 6. 2004
Typ akce podle státní příslušnosti
CST - Celostátní akce
Kód UT WoS článku
—