Optimalizace metody obrazové analýzy pro hodnocení ječmenů a sladů modulem neuronových sítí
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F04%3A00013047" target="_blank" >RIV/60461373:22330/04:00013047 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Optimalizace metody obrazové analýzy pro hodnocení ječmenů a sladů modulem neuronových sítí
Popis výsledku v původním jazyce
Optimalizace metody obrazové analýzy pro hodnocení ječmenů a sladů modulem neuronových sítí; neuronové sítě; slad+ ječmen; zpracování obrazu
Název v anglickém jazyce
Optimalization an image processing method for barley and malt by neural network module
Popis výsledku anglicky
Optimalization an image processing method for barley and malt by neural network module; neural network, malt, barley, image processing
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2004
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Sborník příspěvků - XXXV. Symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin
ISBN
80-902671-8-1
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
5
Strana od-do
308-312
Název nakladatele
VÚPP
Místo vydání
Praha
Místo konání akce
Skalský Dvůr
Datum konání akce
1. 1. 2004
Typ akce podle státní příslušnosti
CST - Celostátní akce
Kód UT WoS článku
—