Stanovení obsahu prenylflavonoidů v chmelu a pivě technikou LC-MS/MS
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F04%3A00013069" target="_blank" >RIV/60461373:22330/04:00013069 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Stanovení obsahu prenylflavonoidů v chmelu a pivě technikou LC-MS/MS
Popis výsledku v původním jazyce
Stanovení obsahu prenylflavonoidů v chmelu a pivě technikou LC-MS/MS; prenylflavonoidy, chmel, pivo, kapalinová chromatografie, hmotnostní spektrometrie
Název v anglickém jazyce
Prenylflavonoids determination in hop and beer by LC-MS/MS technique
Popis výsledku anglicky
Prenylflavonoids determination in hop and beer by LC-MS/MS technique
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2004
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Sborník příspěvků XXXV. symposia o nových směrech výroby a hodnocení potravin
ISBN
80-902671-8-1
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
4
Strana od-do
156-159
Název nakladatele
VÚPP
Místo vydání
Praha
Místo konání akce
Skalský Dvůr
Datum konání akce
1. 1. 2004
Typ akce podle státní příslušnosti
CST - Celostátní akce
Kód UT WoS článku
—