Biacetyl-prekurzor látek s antioxidačním účinkem v Maillardově reakci
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F04%3A00013080" target="_blank" >RIV/60461373:22330/04:00013080 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Biacetyl-prekurzor látek s antioxidačním účinkem v Maillardově reakci
Popis výsledku v původním jazyce
Hlavní reakční produkty biacetylu s aminokyselinami vykazující antioxidační aktyivitu byly studovány a identifikovány.
Název v anglickém jazyce
Biacetyl-precursor of substances with antioxidative activity in Maillard reaction
Popis výsledku anglicky
The major reaction products of biacetyl with amino acids showing antioxidative properties were studied and identified.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/OC%20919.10" target="_blank" >OC 919.10: Vlyv melanoidinů a jiných produktů Maillardovy reakce na aroma potravin</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
2004
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Sborník příspěvků XXXV. symposia o nových směrech výroby a hodnocení potravin
ISBN
80-902671-8-1
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
4
Strana od-do
26-29
Název nakladatele
VÚPP
Místo vydání
Praha
Místo konání akce
Skalský Dvůr
Datum konání akce
1. 1. 2004
Typ akce podle státní příslušnosti
CST - Celostátní akce
Kód UT WoS článku
—