Faktory ovlivňující vznik redukujících látek z biacetylu
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F04%3A00013081" target="_blank" >RIV/60461373:22330/04:00013081 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Factors affecting the formation of reducing compounds from biacetyl
Popis výsledku v původním jazyce
The major reaction products of biacetyl with amino acids showing antioxidative properties were studied and identified.
Název v anglickém jazyce
Factors affecting the formation of reducing compounds from biacetyl
Popis výsledku anglicky
The major reaction products of biacetyl with amino acids showing antioxidative properties were studied and identified.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/OC%20919.10" target="_blank" >OC 919.10: Vlyv melanoidinů a jiných produktů Maillardovy reakce na aroma potravin</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
2004
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Czech Journal of Food Science
ISSN
1212-1800
e-ISSN
—
Svazek periodika
22
Číslo periodika v rámci svazku
Special
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
4
Strana od-do
102-105
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—