Polyfenoly zeleného čaje
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F04%3A00013091" target="_blank" >RIV/60461373:22330/04:00013091 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Green tea polyphenols
Popis výsledku v původním jazyce
The sensory profile of green tea infusions is affected in pronounce degree by the content of tannins and other phenolic substances
Název v anglickém jazyce
Green tea polyphenols
Popis výsledku anglicky
The sensory profile of green tea infusions is affected in pronounce degree by the content of tannins and other phenolic substances
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2004
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Sborník - Mezinárodní konference Vitamins 2004, Pardubice, 13.-15. 9. 2004
ISBN
80-7194-644-3
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
4
Strana od-do
1-4
Název nakladatele
Radanal
Místo vydání
Pardubice
Místo konání akce
Pardubice
Datum konání akce
1. 1. 2004
Typ akce podle státní příslušnosti
WRD - Celosvětová akce
Kód UT WoS článku
—