Diskolorace zelenin rodu Allium: prekurzory zodpovědné za růžovění cibule a zelenání česneku
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F04%3A00013097" target="_blank" >RIV/60461373:22330/04:00013097 - isvavai.cz</a>
Nalezeny alternativní kódy
RIV/60461373:22330/04:00019604
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Allium discoloration: precursors involved in onion pinking and garlic greening
Popis výsledku v původním jazyce
Allium discoloration: precursors involved in onion pinking and garlic greening; Non-enzymatic browning, Maillard reaction
Název v anglickém jazyce
Allium discoloration: precursors involved in onion pinking and garlic greening
Popis výsledku anglicky
Allium discoloration: precursors involved in onion pinking and garlic greening; Non-enzymatic browning, Maillard reaction
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
Výsledek vznikl pri realizaci vícero projektů. Více informací v záložce Projekty.
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
2004
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Journal of Agricultural and Food Chemistry
ISSN
0021-8561
e-ISSN
—
Svazek periodika
52
Číslo periodika v rámci svazku
10
Stát vydavatele periodika
US - Spojené státy americké
Počet stran výsledku
6
Strana od-do
5089-5094
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—