Poznatky z anatomie a fyziologie smyslových orgánů významných při hodnocení
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F04%3A00013115" target="_blank" >RIV/60461373:22330/04:00013115 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
slovinština
Název v původním jazyce
Poznatky z anatómia a fyziológie zmyslových orgánov významných pri hodnotení
Popis výsledku v původním jazyce
The importance of visual, odour, smell, taste, and trigeminal sense for the assessment of sensory quality of wine is discussed.
Název v anglickém jazyce
Anatomy and physiology of sense receptors important for food assessment
Popis výsledku anglicky
The importance of visual, odour, smell, taste, and trigeminal sense for the assessment of sensory quality of wine is discussed.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2004
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Vinič a víno
ISSN
1335-1714
e-ISSN
—
Svazek periodika
1
Číslo periodika v rámci svazku
3
Stát vydavatele periodika
SK - Slovenská republika
Počet stran výsledku
3
Strana od-do
115-117
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—