Odpovídají hodnoty v tabulkách skutečnému složení potravin ?
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F04%3A00013118" target="_blank" >RIV/60461373:22330/04:00013118 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Odpovídají hodnoty v tabulkách skutečnému složení potravin ?
Popis výsledku v původním jazyce
The tabellar value in food composition tables are influenced by errors in the determination of nutrients and by inexact definition of nutrients.
Název v anglickém jazyce
Correspond the tabellar values the real food composition?
Popis výsledku anglicky
The tabellar value in food composition tables are influenced by errors in the determination of nutrients and by inexact definition of nutrients.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2004
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Výživa a potraviny
ISSN
1211-846X
e-ISSN
—
Svazek periodika
59
Číslo periodika v rámci svazku
1
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
1
Strana od-do
20-20
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—