Optimalizace metody pro stanovení esterů 3-chlorpropan-1,2-diolu v potravinách
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F04%3A00013140" target="_blank" >RIV/60461373:22330/04:00013140 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Optimalizace metody pro stanovení esterů 3-chlorpropan-1,2-diolu v potravinách
Popis výsledku v původním jazyce
Byla vyvinuta metoda umožňující stanovení 3-chlorpropan-1,2-diolu (3-MCPD) v potravinách, studovány byly podmínky vedoucí ke zvýšení její citlivosti.
Název v anglickém jazyce
Method optimization for determination of 3-chloropropane-1,2-diol in foods
Popis výsledku anglicky
A method enabling determination of f 3-chloropropane-1,2-diol (3-MCPD) in foods was developed. Conditions increasing its sensitivity were studied.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2004
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Sborník příspěvků XXXV. symposia o nových směrech výroby a hodnocení potravin
ISBN
80-902671-8-1
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
4
Strana od-do
478-481
Název nakladatele
VÚPP
Místo vydání
Praha
Místo konání akce
Skalský Dvůr
Datum konání akce
1. 1. 2004
Typ akce podle státní příslušnosti
CST - Celostátní akce
Kód UT WoS článku
—