Aerobní degradace lihovarských výpalků pomocí termofilních bakterií
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F04%3A00019587" target="_blank" >RIV/60461373:22330/04:00019587 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Aerobic degradation of distiller's slops by thermophilic bacteria
Popis výsledku v původním jazyce
The aim of our work was to clarify the behavior of mixed thermophilic bacterial population influenced by mean of cultivation (batch, fed-batch, continual), by conditions (composition of medium, temperature, capability of utilization of carbon and nitrogen compounds, etc.), but first of all was the to minimize the chemical oxygen demand (COD).
Název v anglickém jazyce
Aerobic degradation of distiller's slops by thermophilic bacteria
Popis výsledku anglicky
The aim of our work was to clarify the behavior of mixed thermophilic bacterial population influenced by mean of cultivation (batch, fed-batch, continual), by conditions (composition of medium, temperature, capability of utilization of carbon and nitrogen compounds, etc.), but first of all was the to minimize the chemical oxygen demand (COD).
Klasifikace
Druh
A - Audiovizuální tvorba
CEP obor
EI - Biotechnologie a bionika
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
R - Projekt Ramcoveho programu EK
Ostatní
Rok uplatnění
2004
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
ISBN
—
Místo vydání
Bratislava
Název nakladatele resp. objednatele
Slovak University of Technology
Verze
—
Identifikační číslo nosiče
80-227-2052-6