Vliv abiotických stresů a technologického ošetření na chemické složení obilnin a luštěnin
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F04%3A00021245" target="_blank" >RIV/60461373:22330/04:00021245 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Influence of abiotic stress and technological treatment on chemical composition of cereal grains and legume seeds
Popis výsledku v původním jazyce
Influence of abiotic stress and technological treatment on chemical composition of cereal grains and legume seeds
Název v anglickém jazyce
Influence of abiotic stress and technological treatment on chemical composition of cereal grains and legume seeds
Popis výsledku anglicky
Influence of abiotic stress and technological treatment on chemical composition of cereal grains and legume seeds
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/OK%20325" target="_blank" >OK 325: Mikrovlnný ohřev při výrobě potravin</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)<br>Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2004
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Polish Journal of Food and Nutrition Science
ISSN
1230-0322
e-ISSN
—
Svazek periodika
12/53
Číslo periodika v rámci svazku
SI 2
Stát vydavatele periodika
PL - Polská republika
Počet stran výsledku
5
Strana od-do
—
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—