Vliv fernentace na obsah patuilinu v kvašených jablečných výrobcích
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F05%3A00015532" target="_blank" >RIV/60461373:22330/05:00015532 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Effect of fermentation on patulin content in fruit juices
Popis výsledku v původním jazyce
Effect of fermentation on patulin content in fruit juices
Název v anglickém jazyce
Effect of fermentation on patulin content in fruit juices
Popis výsledku anglicky
Effect of fermentation on patulin content in fruit juices
Klasifikace
Druh
O - Ostatní výsledky
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2005
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů