Výzkum specií prvků v cereálních moukách
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F05%3A00015572" target="_blank" >RIV/60461373:22330/05:00015572 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Investigation of elements species in cereal flours
Popis výsledku v původním jazyce
Element species fractionation in rye and maize flours was investigated by SEC/ICP-MS. Low molecular weight metal -binding compounds were isolated by IMAC and characterized by amino-acid composition and MALDI-MS analyses.
Název v anglickém jazyce
Investigation of elements species in cereal flours
Popis výsledku anglicky
Element species fractionation in rye and maize flours was investigated by SEC/ICP-MS. Low molecular weight metal -binding compounds were isolated by IMAC and characterized by amino-acid composition and MALDI-MS analyses.
Klasifikace
Druh
O - Ostatní výsledky
CEP obor
CB - Analytická chemie, separace
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/GA525%2F04%2F0503" target="_blank" >GA525/04/0503: Studium speciace stopových prvků v potravinách</a><br>
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2005
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů