The Effect of Germination on Nutritional Quality of Mung Bean
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F05%3A00015661" target="_blank" >RIV/60461373:22330/05:00015661 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
The Effect of Germination on Nutritional Quality of Mung Bean
Popis výsledku v původním jazyce
The Effect of Germination on Nutritional Quality of Mung Bean
Název v anglickém jazyce
The Effect of Germination on Nutritional Quality of Mung Bean
Popis výsledku anglicky
The Effect of Germination on Nutritional Quality of Mung Bean
Klasifikace
Druh
O - Ostatní výsledky
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2005
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů