Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Dlouhodobá animikrobiální účinnost glykolipidů

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F05%3A00015774" target="_blank" >RIV/60461373:22330/05:00015774 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Long-Term Antimicrobial Efficiency of Glycolipids

  • Popis výsledku v původním jazyce

    It was found out that the amount of undecanoylsucrose does not decrease within 15 days of the cultivation - when bacilli are inhibited then start to grow and finally grow. The presence of free undecanoic acid and sucrose was not found.These findings allow us to conclude that the re?established growth of Bacillus cereus is caused by the adaptation of the microorganism (or by obtained resistance) to the presence of the acylsucrose.

  • Název v anglickém jazyce

    Long-Term Antimicrobial Efficiency of Glycolipids

  • Popis výsledku anglicky

    It was found out that the amount of undecanoylsucrose does not decrease within 15 days of the cultivation - when bacilli are inhibited then start to grow and finally grow. The presence of free undecanoic acid and sucrose was not found.These findings allow us to conclude that the re?established growth of Bacillus cereus is caused by the adaptation of the microorganism (or by obtained resistance) to the presence of the acylsucrose.

Klasifikace

  • Druh

    O - Ostatní výsledky

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    <a href="/cs/project/GA525%2F03%2F0374" target="_blank" >GA525/03/0374: Antimikrobiální vlastnosti esterů mastných kyselin s polyoly</a><br>

  • Návaznosti

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2005

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů