Senzorické prohřešky ve veřejném stravování
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F05%3A00015875" target="_blank" >RIV/60461373:22330/05:00015875 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Senzorické prohřešky ve veřejném stravování
Popis výsledku v původním jazyce
Některé chyby při odhadu sensorické jakosti pokrmu spočívají v podcenění změn během přípravy pokrmů a v podcenění vlivu asociačních oblastí při tvorbě vjemu.
Název v anglickém jazyce
Sensory quality defects in public catering
Popis výsledku anglicky
Some mistakes of predicting sensory quality of dishes are caused by undervaluation of their changes before the consumption and of the effect of association processes during the formation of sensations.
Klasifikace
Druh
O - Ostatní výsledky
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2005
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů