Využití SPME -GC/MS techniky při hodnocení zdravotní nezávadnosti potravin
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F05%3A00015926" target="_blank" >RIV/60461373:22330/05:00015926 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Využití SPME -GC/MS techniky při hodnocení zdravotní nezávadnosti potravin
Popis výsledku v původním jazyce
Využití SPME -GC/MS techniky při hodnocení zdravotní nezávadnosti potravin
Název v anglickém jazyce
The use of SPME-GC/MS technique in food safety evaluation
Popis výsledku anglicky
The use of SPME-GC/MS technique in food safety evaluation
Klasifikace
Druh
O - Ostatní výsledky
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2005
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů