Hodnocení nárůstu plísní na trvanlivých salámech pomocí analýzy obrazu
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F05%3A00016034" target="_blank" >RIV/60461373:22330/05:00016034 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Hodnocení nárůstu plísní na trvanlivých salámech pomocí analýzy obrazu
Popis výsledku v původním jazyce
The objective of tbis work was to verify tbe possibility of using image analysis for evaluating tbe growth of moulds on tbe surface of dried sausages and the effect of additives (potassium sorbate; mixture of lactic acid and acetic acid, natamycin) on this growth.
Název v anglickém jazyce
Evaluation of mould growth on the surface of dried sausages by video image analysis
Popis výsledku anglicky
The objective of tbis work was to verify tbe possibility of using image analysis for evaluating tbe growth of moulds on tbe surface of dried sausages and the effect of additives (potassium sorbate; mixture of lactic acid and acetic acid, natamycin) on this growth.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2005
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
XV. Mezinárodná konferencia o analytických metódách v potravinárstve Laboralim
ISBN
80-227-2222-7
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
4
Strana od-do
93-96
Název nakladatele
STU Bratislava
Místo vydání
Bratislava
Místo konání akce
Bánská Bystrica
Datum konání akce
22. 3. 2005
Typ akce podle státní příslušnosti
EUR - Evropská akce
Kód UT WoS článku
—