Působení Laktocidu a Optiform+Purac na růst laktobacilů pocházejících z lahůdkových výrobků
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F05%3A00016134" target="_blank" >RIV/60461373:22330/05:00016134 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Působení Laktocidu a Optiform+Purac na růst laktobacilů pocházejících z lahůdkových výrobků
Popis výsledku v původním jazyce
Testovala se odolnost 20-ti laktobacilů izolovaných z lahůdkových výrobků vůči dvěma konzervačním látkám: Laktocid a Optiform + Purac na agaru obsahujícím majonézu nebo tatarskou omáčku.
Název v anglickém jazyce
Effect of Laktocid and Optiform + Purac on the growth of lactobacilli indigenous from delicacy product
Popis výsledku anglicky
The resistance of 20 lactobacilli isolated from delicacy products was tested against two preservatives: Laktocid and Optiform + Purac in agar contain mayonnaise or Tartar sauces.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2005
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Celostátní přehlídky sýrů 2005. Výsledky přehlídek a sborník přednášek semináře Mléko a sýry 2005
ISBN
80-86238-48-2
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
3
Strana od-do
110-113
Název nakladatele
VŠCHT Praha
Místo vydání
Praha
Místo konání akce
Praha
Datum konání akce
1. 1. 2005
Typ akce podle státní příslušnosti
CST - Celostátní akce
Kód UT WoS článku
—