Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Kvalita pšenice a žita ze sklizně 2005

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F06%3A00016476" target="_blank" >RIV/60461373:22330/06:00016476 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Kvalita pšenice a žita ze sklizně 2005

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Byl vypracován přehled kvality nabídkové a nakupované pšenice v regionech Čech a Moravy z nových dodávek do mlýnů ze sklizně 2005 a odpovídajících vyrobených mouk. Pro srovnání jsou uvedeny hodnoty podle některých spolehlivých německých pramenů.. Uvedenyjsou obsahy bílkovin, čísla poklesu, sedimentační hodnoty podle Zeleného a v některých případech farinografické a extenzografické ukazatele.

  • Název v anglickém jazyce

    Kvalita pšenice a žita ze sklizně 2005

  • Popis výsledku anglicky

    The quality survey of offered and bought wheat involves new deliveries for mills in Bohemia and Moravia from 2005 crop and corresponding flours. The results are compared with german sources. The paper presents protein content, falling number, sedimentation values according to Zeleny and pharinograph and extensograph indexes in some cases.

Klasifikace

  • Druh

    J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2006

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název periodika

    Pekař a cukrář

  • ISSN

    1213-2403

  • e-ISSN

  • Svazek periodika

    16

  • Číslo periodika v rámci svazku

    1

  • Stát vydavatele periodika

    CZ - Česká republika

  • Počet stran výsledku

    3

  • Strana od-do

    6-8

  • Kód UT WoS článku

  • EID výsledku v databázi Scopus