Kvalita pšenice a žita ze sklizně 2005
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F06%3A00016476" target="_blank" >RIV/60461373:22330/06:00016476 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Kvalita pšenice a žita ze sklizně 2005
Popis výsledku v původním jazyce
Byl vypracován přehled kvality nabídkové a nakupované pšenice v regionech Čech a Moravy z nových dodávek do mlýnů ze sklizně 2005 a odpovídajících vyrobených mouk. Pro srovnání jsou uvedeny hodnoty podle některých spolehlivých německých pramenů.. Uvedenyjsou obsahy bílkovin, čísla poklesu, sedimentační hodnoty podle Zeleného a v některých případech farinografické a extenzografické ukazatele.
Název v anglickém jazyce
Kvalita pšenice a žita ze sklizně 2005
Popis výsledku anglicky
The quality survey of offered and bought wheat involves new deliveries for mills in Bohemia and Moravia from 2005 crop and corresponding flours. The results are compared with german sources. The paper presents protein content, falling number, sedimentation values according to Zeleny and pharinograph and extensograph indexes in some cases.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2006
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Pekař a cukrář
ISSN
1213-2403
e-ISSN
—
Svazek periodika
16
Číslo periodika v rámci svazku
1
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
3
Strana od-do
6-8
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—