Sborník 17. Konference Technologie a hodnocení výrobků nápojového průmyslu
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F06%3A00017749" target="_blank" >RIV/60461373:22330/06:00017749 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Sborník 17. Konference Technologie a hodnocení výrobků nápojového průmyslu
Popis výsledku v původním jazyce
Konference je zaměřena na tradiční a moderní fermentační technologie, výrobu piva, vína, lihovin a ostatních alkoholických a nealkoholických nápojů.
Název v anglickém jazyce
Abstract Book - 17th conference of technology and evaluation of beverages
Popis výsledku anglicky
Conference is oriented on tradition and modern fermentation technology, production of beer, wine, spirits and other alcoholic or non-alcoholic beverages.
Klasifikace
Druh
W - Uspořádání workshopu
CEP obor
EI - Biotechnologie a bionika
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2006
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Místo konání akce
Praha
Stát konání akce
CZ - Česká republika
Datum zahájení akce
—
Datum ukončení akce
—
Celkový počet účastníků
100
Počet zahraničních účastníků
0
Typ akce podle státní přísl. účastníků
CST - Celostátní akce