Sensorický profil sladidel ve vodných roztocích
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F06%3A00017817" target="_blank" >RIV/60461373:22330/06:00017817 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Sensory profiles of sweeteners in aqueous solutions
Popis výsledku v původním jazyce
Sensory profiles of saccharine, acesulfame K, aspertame, neotame were compared with sucrose in different types of water
Název v anglickém jazyce
Sensory profiles of sweeteners in aqueous solutions
Popis výsledku anglicky
Sensory profiles of saccharine, acesulfame K, aspertame, neotame were compared with sucrose in different types of water
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2006
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Czech Journal of Food Science
ISSN
1212-1800
e-ISSN
—
Svazek periodika
24
Číslo periodika v rámci svazku
6
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
23
Strana od-do
257-279
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—