Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Biosyntéza složek potravin. Aminokyseliny 2. Alanin,-valin-leucin, serin-cystein-glycin a skupina aromatických a heterocyklických aminokyselin- přehledný článek

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F06%3A00017833" target="_blank" >RIV/60461373:22330/06:00017833 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Biosynthesis of food constituents: Amino acids. 2. The alanine-valine-leucine, serine-cysteine-glycine, and aromatic and heterocyclic amino acids group - a review

  • Popis výsledku v původním jazyce

    This review article establishes a survey of selected principal biosynthetic pathways that lead to the important group of amino acids alanine, valine, leucine, serine, cysteine, glycine and amino acids from the group of aromatic and heterocyclic amino acids

  • Název v anglickém jazyce

    Biosynthesis of food constituents: Amino acids. 2. The alanine-valine-leucine, serine-cysteine-glycine, and aromatic and heterocyclic amino acids group - a review

  • Popis výsledku anglicky

    This review article establishes a survey of selected principal biosynthetic pathways that lead to the important group of amino acids alanine, valine, leucine, serine, cysteine, glycine and amino acids from the group of aromatic and heterocyclic amino acids

Klasifikace

  • Druh

    J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    <a href="/cs/project/OC%20125" target="_blank" >OC 125: Charakterizace a vlastnosti významných produktů Maillardovy reakce</a><br>

  • Návaznosti

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)<br>Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2006

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název periodika

    Czech Journal of Food Science

  • ISSN

    1212-1800

  • e-ISSN

  • Svazek periodika

    24

  • Číslo periodika v rámci svazku

    2

  • Stát vydavatele periodika

    CZ - Česká republika

  • Počet stran výsledku

    14

  • Strana od-do

    45-58

  • Kód UT WoS článku

  • EID výsledku v databázi Scopus