Změny tuků při mikrovlnném a konvenčním ohřevu
Popis výsledku
Byly studovány změny tuků při mikrovlnném ohřevu a ohřevu v troubě
Klíčová slova
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Změny tuků při mikrovlnném a konvenčním ohřevu
Popis výsledku v původním jazyce
Byly studovány změny tuků při mikrovlnném ohřevu a ohřevu v troubě
Název v anglickém jazyce
Changes of fats during microvawe heating and heating in oven
Popis výsledku anglicky
Changes of fats during microvawe heating and heating in oven were studied
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2006
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Sborník XXXVII. Symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin
ISBN
1802-1433
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
4
Strana od-do
295-298
Název nakladatele
VÚPP
Místo vydání
Praha
Místo konání akce
—
Datum konání akce
—
Typ akce podle státní příslušnosti
—
Kód UT WoS článku
—
Základní informace
Druh výsledku
D - Stať ve sborníku
CEP
GM - Potravinářství
Rok uplatnění
2006