Obrazová analýza potravin a virtuální realita
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F06%3A00017895" target="_blank" >RIV/60461373:22330/06:00017895 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Obrazová analýza potravin a virtuální realita
Popis výsledku v původním jazyce
S pomocí nejnovější verze obrazového analyzátoru LUCIA G 5.0 (Laboratory Imaging, Česká Republika) byly vytvořena virtuální obrazová dokumentace charakteristických objektů vybraných potravinářských materiálů v makro nebo mikro rozlišení. Bylo vyzkoušenotzv. 3D zaostřování a prostorové zobrazování a je diskutován přínos těchto technik vytvářejících elektronickou virtuální realitu pro posuzování kvality potravinářských materiálů a pro zbožíznalství.
Název v anglickém jazyce
Image processing of foods and virtual reality
Popis výsledku anglicky
New features of the image processor LUCIA G 5.0 (Laboratory Imaging, CZ) were tested. Gallery of 3-D virtual images of the selected foods was created.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2006
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Chemické listy
ISSN
0009-2770
e-ISSN
—
Svazek periodika
100
Číslo periodika v rámci svazku
8
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
1
Strana od-do
727-727
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—