Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Souvislost mezi vnímáním tučné chuti a citlivosti k látce PROP.

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F06%3A00017925" target="_blank" >RIV/60461373:22330/06:00017925 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Souvislost mezi vnímáním tučné chuti a citlivosti k látce PROP.

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Hodnotitelé byli testování na citlivost k PROPu a na tučnou chuť.

  • Název v anglickém jazyce

    Connection between the perception of fat and sensitivity to PROP

  • Popis výsledku anglicky

    The assessors were tested to the sensitivity to PROP and also to fat.

Klasifikace

  • Druh

    D - Stať ve sborníku

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    <a href="/cs/project/OC%20921.001" target="_blank" >OC 921.001: Vztah mezi preferencí a dynamickým senzorickým vnímáním chuti a vůně</a><br>

  • Návaznosti

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)<br>Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2006

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název statě ve sborníku

    XLIV. Mezinárodná konferencia z technologie a analytiky tukov, Liptovský Ján, Slovensko, 10.-12.5. 2006

  • ISBN

    80-86238-97-0

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Počet stran výsledku

    4

  • Strana od-do

    51-54

  • Název nakladatele

    Slovenská chemická společnost

  • Místo vydání

    Bratislava

  • Místo konání akce

  • Datum konání akce

  • Typ akce podle státní příslušnosti

  • Kód UT WoS článku