Souvislost mezi vnímáním tučné chuti a citlivosti k látce PROP.
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F06%3A00017925" target="_blank" >RIV/60461373:22330/06:00017925 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Souvislost mezi vnímáním tučné chuti a citlivosti k látce PROP.
Popis výsledku v původním jazyce
Hodnotitelé byli testování na citlivost k PROPu a na tučnou chuť.
Název v anglickém jazyce
Connection between the perception of fat and sensitivity to PROP
Popis výsledku anglicky
The assessors were tested to the sensitivity to PROP and also to fat.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/OC%20921.001" target="_blank" >OC 921.001: Vztah mezi preferencí a dynamickým senzorickým vnímáním chuti a vůně</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)<br>Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2006
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
XLIV. Mezinárodná konferencia z technologie a analytiky tukov, Liptovský Ján, Slovensko, 10.-12.5. 2006
ISBN
80-86238-97-0
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
4
Strana od-do
51-54
Název nakladatele
Slovenská chemická společnost
Místo vydání
Bratislava
Místo konání akce
—
Datum konání akce
—
Typ akce podle státní příslušnosti
—
Kód UT WoS článku
—