Hodnocení kvality
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F07%3A00019098" target="_blank" >RIV/60461373:22330/07:00019098 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Hodnocení kvality
Popis výsledku v původním jazyce
V knize je uveden nejprve stručný přehled cereální chemie (30 str.) a vysvětleny vztahy chemických složek ke zpracovatelské kvalitě obilí. Dále je uveden přehled v současnosti užívaných analytických a instrumentálních metod hodnocení kvality obilí a mouky ve mlýnech. Nejsou uváděny podrobné návody měření ale klasifikace metod a podle jejich účelu a jsou vysvětleny interpretace výsledků pro jejich praktické využití.
Název v anglickém jazyce
Quality evaluation
Popis výsledku anglicky
A brief survey of cereal chemistry is described in first part of the book (30 pgs.) as well as the relations of chemical parts of grain to its processing duality is explained). All analytical and instrumental methods of grain quality evaluation are givenin next part of book. The book does not give manual for the single methods measurement but it describes relations of the characteristics measured to processing duality and practical interpretation of results for the millers.
Klasifikace
Druh
C - Kapitola v odborné knize
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2007
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název knihy nebo sborníku
Mlýnská technologie, sv. 1
ISBN
978-80-239-9475-9
Počet stran výsledku
5
Strana od-do
186-190
Počet stran knihy
—
Název nakladatele
Svaz průmyslových mlýnů ČR
Místo vydání
Praha
Kód UT WoS kapitoly
—