Schopnost antioxidantů ochraňovat tokoferoly
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F07%3A00019164" target="_blank" >RIV/60461373:22330/07:00019164 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Schopnost antioxidantů ochraňovat tokoferoly
Popis výsledku v původním jazyce
Schopnost fenolových kyselin ochraňovat ?-tokoferol a současně zpomalovat vznik polymerních triacylglycerolů byla studována během zahřívání slunečnicového oleje na topné desce o teplotě 180 ?C.
Název v anglickém jazyce
Ability of antioxidants to protect tocopherols
Popis výsledku anglicky
Effect of phenolic acids on the stability of ?-tocopherol and the formation of polymerized triacylglycerols was studied during heating of a sunflower oil on the heating plate with temperature 180?C.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2007
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Sborník přednášek z XLV. Mezinárodní konference z technologie a analytiky tuků
ISBN
978-80-86238-14-2
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
10
Strana od-do
50-59
Název nakladatele
UNILEVER ČR, spol. s r. o.
Místo vydání
Nelahozeves
Místo konání akce
—
Datum konání akce
—
Typ akce podle státní příslušnosti
—
Kód UT WoS článku
—