Lyze mezofilních a termofilních zákysových kultur v citátovém pufru.
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F07%3A00019204" target="_blank" >RIV/60461373:22330/07:00019204 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Lyze mezofilních a termofilních zákysových kultur v citátovém pufru.
Popis výsledku v původním jazyce
Tato práce byla zaměřena na zjišťování buněčných lyzí u vybraných komerčních mezofilních (FD a N) a termofilních (Lactobacillus helveticus 121 a Lactobacillus delbrueckii subsp. lactis 125) zákysových kultur v citrátovém pufru s různými přídavky živin anisinu při teplotě 13 °C za 12 dnů.
Název v anglickém jazyce
Lyses of mesophilic and thermophilic starter cultures in citrate buffer.
Popis výsledku anglicky
This work was aimed at detection of cell lyses of chosen commercial mesophilic (FD and N) and thermophilic (Lactobacillus helveticus 121 and Lactobacillus delbrueckii subsp. lactis 125) starter cultures in a citrate buffer with different additions of nutrients and nisin at the temperature 13°C for 12 days.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)<br>S - Specificky vyzkum na vysokych skolach
Ostatní
Rok uplatnění
2007
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Mlékařské listy
ISSN
1212-950X
e-ISSN
—
Svazek periodika
—
Číslo periodika v rámci svazku
102
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
8
Strana od-do
15-22
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—