Složení mastných kyselin tuku instantních přídavků do kávy a čaje, rostlinných šlehaček a dehydrovaných polévek a bujónů
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F07%3A00019216" target="_blank" >RIV/60461373:22330/07:00019216 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Složení mastných kyselin tuku instantních přídavků do kávy a čaje, rostlinných šlehaček a dehydrovaných polévek a bujónů
Popis výsledku v původním jazyce
Bylo stanoveno složení mastných kyselin tuku instantních přídavků do kávy a čaje, rostlinných šlehaček a dehydrovaných polévek a bujónů
Název v anglickém jazyce
Fatty acids composition of coffee and tea creamers, cream aerosols, dehydrated soups and bouillon cubes fat
Popis výsledku anglicky
Fatty acids composition of coffee and tea creamers, cream aerosols, dehydrated soups and bouillon cubes fat was determined
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2007
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Výživa a potraviny
ISSN
1211-846X
e-ISSN
—
Svazek periodika
62
Číslo periodika v rámci svazku
3
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
2
Strana od-do
60-61
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—