Analysa lipidové frakce instantních přídavků do kávy, šlehaček rostlinného původu ve spreji, dehydrovaných polévek a bujónů
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F07%3A00019227" target="_blank" >RIV/60461373:22330/07:00019227 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Analysa lipidové frakce instantních přídavků do kávy, šlehaček rostlinného původu ve spreji, dehydrovaných polévek a bujónů
Popis výsledku v původním jazyce
Bylo stanoveno složení mastných kyselin a obsah MCPD v tuku instantních přídavků do kávy a čaje, rostlinných šlehaček a dehydrovaných polévek a bujónů
Název v anglickém jazyce
Fatty acids composition of coffee and tea creamers, cream aerosols, dehydrated soups and bouillon cubes
Popis výsledku anglicky
Fatty acids composition of coffee and tea creamers, cream aerosols, dehydrated soups and bouillon cubes fat was determined, MPCD content was determined
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2007
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Sborník přednášek z XLV. Mezinárodní konference z technologie a analytiky tuků
ISBN
978-80-86238-14-2
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
6
Strana od-do
16-21
Název nakladatele
UNILEVER ČR, spol. s r. o.
Místo vydání
Nelahozeves
Místo konání akce
—
Datum konání akce
—
Typ akce podle státní příslušnosti
—
Kód UT WoS článku
—