Vliv odrůdy na obsah alk(en)ylcysteinsulfoxidů v česneku
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F07%3A00019274" target="_blank" >RIV/60461373:22330/07:00019274 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Vliv odrůdy na obsah alk(en)ylcysteinsulfoxidů v česneku
Popis výsledku v původním jazyce
Tato studie byla zaměřena na distribuci S-alk(en)yl-L-cysteinsulfoxidů (alliinu, methiinu a isoalliinu) v 15 odrůdách česneku 3 typů během růstu a zrání.
Název v anglickém jazyce
The influence of garlic varieties on the amount of alk(en)ylcysteine sulfoxides
Popis výsledku anglicky
This study was devoted to distribution of S-alk(en)yl-L-cysteine sulfoxides (alliin, methiin, and isoalliin) in 15 garlic plants of three different types during growing and maturation.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/OC%20122" target="_blank" >OC 122: Biologicky a technologicky významné S-alk(en)yl cystein-sulfoxidy v zeleninách</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
2007
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Sborník XXXVIII. symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin, , 21.-23.5. 2007, Skalský Dvůr u Bystřice nad Pernštejnem, ČR
ISBN
—
ISSN
1802-1433
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
4
Strana od-do
373-376
Název nakladatele
VÚPP
Místo vydání
Praha
Místo konání akce
—
Datum konání akce
—
Typ akce podle státní příslušnosti
—
Kód UT WoS článku
—