Problematika diferenciace termofilních druhů rodu Campylobacter.
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F08%3A00021179" target="_blank" >RIV/60461373:22330/08:00021179 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Problematika diferenciace termofilních druhů rodu Campylobacter.
Popis výsledku v původním jazyce
Problematika diferenciace termofilních druhů rodu Campylobacter je založena na biochemických testech, mezi nimi je hlavní hydrolýza hippurátu. Určení do jednotlivých druhů rovněž umožňují druhově specifické primery pro následné PCR
Název v anglickém jazyce
Problems of diferentiation of thermophilic species of genus Campylobacter.
Popis výsledku anglicky
Among thermophilic campylobacters belong Campylobacter jejuni, C. coli,C.lari. These strains may be diferentiated by biochemical test (hydrolysis of hippurate ) or by species specific primers for PCR
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2008
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Sborník ze semináře MIKROBIOLOGIE POTRAVIN - Třešť
ISBN
978-80-7080-704-0
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
7
Strana od-do
—
Název nakladatele
Akademie věd ČR
Místo vydání
Praha
Místo konání akce
TřešT
Datum konání akce
19. 5. 2008
Typ akce podle státní příslušnosti
CST - Celostátní akce
Kód UT WoS článku
—