Characterisation of Antibodies for the Immunochemical Detection of Enterobacter sakazakii
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F09%3A00022436" target="_blank" >RIV/60461373:22330/09:00022436 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Characterisation of Antibodies for the Immunochemical Detection of Enterobacter sakazakii
Popis výsledku v původním jazyce
An indirect competitive enzyme immunoassay of Enterobacter sakazakii has been developed. The rabbit polyclonal antibodies to heat-labile or heat-stable antigen of the type strain E. sakazakii CNCTC 5739(T) were prepared for these purposes. The detectionlimits of enzyme immunoassays were within the range 0.6-14.4 x 10(5) cells/ml. Antibodies raised to heat-labile antigen were serotype-specific. Although they contain non-specific IgG fractions binding periplasmatic and cytosol proteins, the interactionsof these immunoglobulins are not manifested under conditions of ELISA developed.
Název v anglickém jazyce
Characterisation of Antibodies for the Immunochemical Detection of Enterobacter sakazakii
Popis výsledku anglicky
An indirect competitive enzyme immunoassay of Enterobacter sakazakii has been developed. The rabbit polyclonal antibodies to heat-labile or heat-stable antigen of the type strain E. sakazakii CNCTC 5739(T) were prepared for these purposes. The detectionlimits of enzyme immunoassays were within the range 0.6-14.4 x 10(5) cells/ml. Antibodies raised to heat-labile antigen were serotype-specific. Although they contain non-specific IgG fractions binding periplasmatic and cytosol proteins, the interactionsof these immunoglobulins are not manifested under conditions of ELISA developed.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2009
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Czech Journal of Food Sciences
ISSN
1212-1800
e-ISSN
—
Svazek periodika
27
Číslo periodika v rámci svazku
Sp. Iss. 2
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
9
Strana od-do
—
Kód UT WoS článku
000274102900011
EID výsledku v databázi Scopus
—