Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Characterisation of Antibodies for the Immunochemical Detection of Enterobacter sakazakii

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F09%3A00022436" target="_blank" >RIV/60461373:22330/09:00022436 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Characterisation of Antibodies for the Immunochemical Detection of Enterobacter sakazakii

  • Popis výsledku v původním jazyce

    An indirect competitive enzyme immunoassay of Enterobacter sakazakii has been developed. The rabbit polyclonal antibodies to heat-labile or heat-stable antigen of the type strain E. sakazakii CNCTC 5739(T) were prepared for these purposes. The detectionlimits of enzyme immunoassays were within the range 0.6-14.4 x 10(5) cells/ml. Antibodies raised to heat-labile antigen were serotype-specific. Although they contain non-specific IgG fractions binding periplasmatic and cytosol proteins, the interactionsof these immunoglobulins are not manifested under conditions of ELISA developed.

  • Název v anglickém jazyce

    Characterisation of Antibodies for the Immunochemical Detection of Enterobacter sakazakii

  • Popis výsledku anglicky

    An indirect competitive enzyme immunoassay of Enterobacter sakazakii has been developed. The rabbit polyclonal antibodies to heat-labile or heat-stable antigen of the type strain E. sakazakii CNCTC 5739(T) were prepared for these purposes. The detectionlimits of enzyme immunoassays were within the range 0.6-14.4 x 10(5) cells/ml. Antibodies raised to heat-labile antigen were serotype-specific. Although they contain non-specific IgG fractions binding periplasmatic and cytosol proteins, the interactionsof these immunoglobulins are not manifested under conditions of ELISA developed.

Klasifikace

  • Druh

    J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2009

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název periodika

    Czech Journal of Food Sciences

  • ISSN

    1212-1800

  • e-ISSN

  • Svazek periodika

    27

  • Číslo periodika v rámci svazku

    Sp. Iss. 2

  • Stát vydavatele periodika

    CZ - Česká republika

  • Počet stran výsledku

    9

  • Strana od-do

  • Kód UT WoS článku

    000274102900011

  • EID výsledku v databázi Scopus