Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

EFFECT OF REACTION TIME ON THE ACETYLATION OF WHEAT B- STARCH AND CHARACTERIZATION OF THE PRODUCT

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F10%3A00024143" target="_blank" >RIV/60461373:22330/10:00024143 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    EFFECT OF REACTION TIME ON THE ACETYLATION OF WHEAT B- STARCH AND CHARACTERIZATION OF THE PRODUCT

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Wheat B-starch in native or pre-gelatinized form was acetylated at various reaction times for temperatures in the range of 115-128 °C. The following parameters of the dried and grinded product were studied: particle size measured by image analysis and laser diffraction, degree of substitution by measurement of 1H NMR spectra and FT-IR spectra, crystalline structure by X-ray diffraction pattern, temperature and enthalpy of gelatinization.

  • Název v anglickém jazyce

    EFFECT OF REACTION TIME ON THE ACETYLATION OF WHEAT B- STARCH AND CHARACTERIZATION OF THE PRODUCT

  • Popis výsledku anglicky

    Wheat B-starch in native or pre-gelatinized form was acetylated at various reaction times for temperatures in the range of 115-128 °C. The following parameters of the dried and grinded product were studied: particle size measured by image analysis and laser diffraction, degree of substitution by measurement of 1H NMR spectra and FT-IR spectra, crystalline structure by X-ray diffraction pattern, temperature and enthalpy of gelatinization.

Klasifikace

  • Druh

    D - Stať ve sborníku

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    <a href="/cs/project/GA525%2F09%2F0607" target="_blank" >GA525/09/0607: Biodegradabilní kompozitní materiály na bázi B-škrobu s upotřebením v zemědělství</a><br>

  • Návaznosti

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2010

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název statě ve sborníku

    Proceedings of the 6th International Conference on Polysaccharides-Glycoscience

  • ISBN

    978-80-86238-78-4

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Počet stran výsledku

    6

  • Strana od-do

  • Název nakladatele

    Česká společnost chemická

  • Místo vydání

    Praha

  • Místo konání akce

    Praha

  • Datum konání akce

    1. 1. 2010

  • Typ akce podle státní příslušnosti

    WRD - Celosvětová akce

  • Kód UT WoS článku

    000287421800056