Současný stav výživy a zdraví obyvatel Evropy
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F10%3A00024284" target="_blank" >RIV/60461373:22330/10:00024284 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Současný stav výživy a zdraví obyvatel Evropy
Popis výsledku v původním jazyce
Jsou popsány výsledky evropského grantu monitorujícího stav výživy a zdraví obyvatel evropských zemí a stručně představena kniha o výživě, která vyšla v nakladatelství KARGER.
Název v anglickém jazyce
European nutrition and health report
Popis výsledku anglicky
The results of European project on monitoring nutrition and health of European population are described. The European Nutrition and Health Report 2009 (I.Elmadfa ed., KARGER, 412 pgs) is presented
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2010
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
XL. Symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin
ISBN
—
ISSN
1802-1433
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
4
Strana od-do
—
Název nakladatele
VÚPP
Místo vydání
Praha
Místo konání akce
Skalský Dvůr
Datum konání akce
1. 1. 2010
Typ akce podle státní příslušnosti
CST - Celostátní akce
Kód UT WoS článku
—