Mýty o potravinách a výživě - komplikace vzdělávání v prevenci onemocnění výživou
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F11%3A43892889" target="_blank" >RIV/60461373:22330/11:43892889 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Mýty o potravinách a výživě - komplikace vzdělávání v prevenci onemocnění výživou
Popis výsledku v původním jazyce
Jsou popsány potravinové mýty (mylné a zavádějící informace), jejich zdroje a komplikace, které způsobují v osvětě a vzdělávání.
Název v anglickém jazyce
Myths on food and nutrition - complication in education in prevention of diseases
Popis výsledku anglicky
The food myths (misinformation) and their sources are described. There are described complication in education caused by myths.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2011
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Sborník ze symposia Atherosklerosa 2011
ISBN
978-80-254-8809-6
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
5
Strana od-do
6-10
Název nakladatele
Česká lékařská společnost J.E.Purkyně
Místo vydání
Praha
Místo konání akce
Praha
Datum konání akce
7. 9. 2011
Typ akce podle státní příslušnosti
CST - Celostátní akce
Kód UT WoS článku
—