Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Identification of hydrocolloids in confectionery jelly

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F11%3A43893115" target="_blank" >RIV/60461373:22330/11:43893115 - isvavai.cz</a>

  • Nalezeny alternativní kódy

    RIV/60461373:22810/11:43893115

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Identification of hydrocolloids in confectionery jelly

  • Popis výsledku v původním jazyce

    On the basis of infrared spectra, in MIR or NIR region, the formulation of jelly can be easily proved and thus confirmed the presence of gelatine or polysaccharides. The evaluation of the spectra by multivariable statistics allowed the dividing of samples into groups according to their chemical composition.

  • Název v anglickém jazyce

    Identification of hydrocolloids in confectionery jelly

  • Popis výsledku anglicky

    On the basis of infrared spectra, in MIR or NIR region, the formulation of jelly can be easily proved and thus confirmed the presence of gelatine or polysaccharides. The evaluation of the spectra by multivariable statistics allowed the dividing of samples into groups according to their chemical composition.

Klasifikace

  • Druh

    D - Stať ve sborníku

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2011

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název statě ve sborníku

    Proceedings of the 7th International Conference on Polysaccharides - Glycoscience

  • ISBN

    978-80-86238-90-6

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Počet stran výsledku

    2

  • Strana od-do

    75-76

  • Název nakladatele

    Česká společnost chemická

  • Místo vydání

    Praha

  • Místo konání akce

    Praha

  • Datum konání akce

    2. 11. 2011

  • Typ akce podle státní příslušnosti

    WRD - Celosvětová akce

  • Kód UT WoS článku