Identification of hydrocolloids in confectionery jelly
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F11%3A43893115" target="_blank" >RIV/60461373:22330/11:43893115 - isvavai.cz</a>
Nalezeny alternativní kódy
RIV/60461373:22810/11:43893115
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Identification of hydrocolloids in confectionery jelly
Popis výsledku v původním jazyce
On the basis of infrared spectra, in MIR or NIR region, the formulation of jelly can be easily proved and thus confirmed the presence of gelatine or polysaccharides. The evaluation of the spectra by multivariable statistics allowed the dividing of samples into groups according to their chemical composition.
Název v anglickém jazyce
Identification of hydrocolloids in confectionery jelly
Popis výsledku anglicky
On the basis of infrared spectra, in MIR or NIR region, the formulation of jelly can be easily proved and thus confirmed the presence of gelatine or polysaccharides. The evaluation of the spectra by multivariable statistics allowed the dividing of samples into groups according to their chemical composition.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2011
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Proceedings of the 7th International Conference on Polysaccharides - Glycoscience
ISBN
978-80-86238-90-6
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
2
Strana od-do
75-76
Název nakladatele
Česká společnost chemická
Místo vydání
Praha
Místo konání akce
Praha
Datum konání akce
2. 11. 2011
Typ akce podle státní příslušnosti
WRD - Celosvětová akce
Kód UT WoS článku
—