Cocoa powder characterization
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F11%3A43893118" target="_blank" >RIV/60461373:22330/11:43893118 - isvavai.cz</a>
Nalezeny alternativní kódy
RIV/60461373:22810/11:43893118
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Cocoa powder characterization
Popis výsledku v původním jazyce
Cocoa powder samples were characterised by vibration spectroscopic methods (FTIR and FT NIR) and multivariate statistics.
Název v anglickém jazyce
Cocoa powder characterization
Popis výsledku anglicky
Cocoa powder samples were characterised by vibration spectroscopic methods (FTIR and FT NIR) and multivariate statistics.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2011
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Proceeding of the 1st International Congress of Cocoa, Coffee and Tea
ISBN
978-88-903360-0-3
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
5
Strana od-do
37-41
Název nakladatele
Booksystem
Místo vydání
Novara
Místo konání akce
Novara
Datum konání akce
13. 9. 2011
Typ akce podle státní příslušnosti
WRD - Celosvětová akce
Kód UT WoS článku
—