Cereální suroviny a mlynářství
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F12%3A43894660" target="_blank" >RIV/60461373:22330/12:43894660 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Cereální suroviny a mlynářství
Popis výsledku v původním jazyce
Kapitola je věnována cereální chemii, mlýnské a pekárenské technologii, výrobě trvanlivého pečiva, snack výrobků a těstovin.
Název v anglickém jazyce
Cereal ingredients and milling
Popis výsledku anglicky
A chapter is devoted to cereal chemistry, milling and baking technology, manufacturing biscuits, snack products and pasta.
Klasifikace
Druh
C - Kapitola v odborné knize
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
N - Vyzkumna aktivita podporovana z neverejnych zdroju
Ostatní
Rok uplatnění
2012
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název knihy nebo sborníku
Přehled tradičních potravinářských výrob
ISBN
978-80-7418-145-0
Počet stran výsledku
10
Strana od-do
46-55
Počet stran knihy
569
Název nakladatele
Key Publishing s.r.o.
Místo vydání
Ostrava
Kód UT WoS kapitoly
—