XLIII. Symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F13%3A43896685" target="_blank" >RIV/60461373:22330/13:43896685 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
<a href="http://www.czechfoodchem.cz/Sborník_2013.pdf" target="_blank" >http://www.czechfoodchem.cz/Sborník_2013.pdf</a>
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
XLIII. Symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin
Popis výsledku v původním jazyce
Na konferenci bylo českými a slovenskými účastníky předneseno 32 referátů, vystaveno 20 posterů a proběhly tři firemní prezentace. Úvodní nosný blok na téma ?Vývoj kvality potravin z pohledu výživy? zahrnoval sedm vyžádaných přednášek.
Název v anglickém jazyce
XLIII. Symposium on new trends in food production and analysis
Popis výsledku anglicky
The Czech and Slovak participants presented 32 papers and 20 posters and three companies exhibited/ sponsored the conference. Opening principal block of conference topic "Development of Food Quality from the View of Nutrition" included seven requested lectures.
Klasifikace
Druh
M - Uspořádání konference
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2013
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Místo konání akce
Skalský Dvůr, ČR
Stát konání akce
CZ - Česká republika
Datum zahájení akce
—
Datum ukončení akce
—
Celkový počet účastníků
62
Počet zahraničních účastníků
6
Typ akce podle státní přísl. účastníků
EUR - Evropská akce