Zavádění a optimalizace nové technologie výroby minimálně opracovaného ovoce
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F14%3A43897438" target="_blank" >RIV/60461373:22330/14:43897438 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Zavádění a optimalizace nové technologie výroby minimálně opracovaného ovoce
Popis výsledku v původním jazyce
Projekt inovace řešený ve spolupráci se společností Ekofrukt Slaný, spol. s r.o. (2011 - 2014). Výsledkem projektu byla instalace nové inovované technologie umožňující výrobu minimálně opracovaného ovoce. Realizace projektu umožnila vývoj nových výrobků,nastavení výrobních postupů, kontrolu jakosti nových produktů apod.
Název v anglickém jazyce
Implementation and optimization of new technology for production of minimally processed fruit.
Popis výsledku anglicky
Innovation project solved in collaboration with company Ekofrukt Slaný , spol . s.r.o. ( 2011-2014) . The result of the project was the installation of a new innovative technology to production of minimally processed fruit . Implementation of projects enabled the development of new products, setting up production processes, quality control of new product etc.
Klasifikace
Druh
V<sub>souhrn</sub> - Souhrnná výzkumná zpráva
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
O - Projekt operacniho programu
Ostatní
Rok uplatnění
2014
Kód důvěrnosti údajů
C - Předmět řešení projektu podléhá obchodnímu tajemství (§ 504 Občanského zákoníku), ale název projektu, cíle projektu a u ukončeného nebo zastaveného projektu zhodnocení výsledku řešení projektu (údaje P03, P04, P15, P19, P29, PN8) dodané do CEP, jsou upraveny tak, aby byly zveřejnitelné.
Údaje specifické pro druh výsledku
Počet stran výsledku
102
Místo vydání
—
Název nakladatele resp. objednatele
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Verze
—