Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F14%3A43898476" target="_blank" >RIV/60461373:22330/14:43898476 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Pivo
Popis výsledku v původním jazyce
V kapitole jsou uvedeny obecné charakteristiky piva, požadavky na jakost, význam ve výživě a doporučení pro spotřebitele.
Název v anglickém jazyce
Beer
Popis výsledku anglicky
This chapter provides general characteristics of beer, quality requirements, the importance of nutrition and recommendations for consumers.
Klasifikace
Druh
C - Kapitola v odborné knize
CEP obor
EI - Biotechnologie a bionika
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
N - Vyzkumna aktivita podporovana z neverejnych zdroju
Ostatní
Rok uplatnění
2014
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název knihy nebo sborníku
Potravinářské zbožíznalství
ISBN
978-80-7418-208-2
Počet stran výsledku
6
Strana od-do
318-323
Počet stran knihy
425
Název nakladatele
Key Publishing s.r.o.
Místo vydání
Ostrava
Kód UT WoS kapitoly
—