Řízení hydrolýzy tuků
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F15%3A43899888" target="_blank" >RIV/60461373:22330/15:43899888 - isvavai.cz</a>
Nalezeny alternativní kódy
RIV/60461373:22340/15:43899888
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Řízení hydrolýzy tuků
Popis výsledku v původním jazyce
Případová studie průmyslové hydrolýzy tuků: popis technologie hydrolytického štěpení, základní principy řízení procesu.
Název v anglickém jazyce
Control of Hydrolysis of Fats
Popis výsledku anglicky
Case study of the computer control of industrial hydrolysis of fats: basic principles of technological operations, description of the production plants, process control strategy.
Klasifikace
Druh
C - Kapitola v odborné knize
CEP obor
JB - Senzory, čidla, měření a regulace
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2015
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název knihy nebo sborníku
Měření a řízení v potravinářských a biotechnologických výrobách
ISBN
978-80-7418-232-7
Počet stran výsledku
3
Strana od-do
754-756
Počet stran knihy
820
Název nakladatele
Key Publishing s.r.o.
Místo vydání
Ostrava
Kód UT WoS kapitoly
—