Měření barvy potravin
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F15%3A43900751" target="_blank" >RIV/60461373:22330/15:43900751 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Měření barvy potravin
Popis výsledku v původním jazyce
Základní teorie barev, veličiny a vztahy používané ve spektrofotometrii. Rychlá kontrola kvality barvy potravin. Aplikace měření barvy v reálném čase v potravinářství. Měření barvy cukru v reálném čase.
Název v anglickém jazyce
Color measurement of food
Popis výsledku anglicky
Basic theory of colors, values and equations used in spektrofotometry. Fast checking of color quality of food. Application of color measurement in real time in food manufacturing. Measurement of sugar color in real time.
Klasifikace
Druh
C - Kapitola v odborné knize
CEP obor
JB - Senzory, čidla, měření a regulace
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2015
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název knihy nebo sborníku
Měření a řízení v potravinářských a biotechnologických výrobách
ISBN
978-80-7418-232-7
Počet stran výsledku
12
Strana od-do
455-461
Počet stran knihy
820
Název nakladatele
Key Publishing s.r.o.
Místo vydání
Ostrava
Kód UT WoS kapitoly
—