Živiny a další složky obsažené v potravinách
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F16%3A43902056" target="_blank" >RIV/60461373:22330/16:43902056 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Živiny a další složky obsažené v potravinách
Popis výsledku v původním jazyce
Jsou popsány jednotlivé živiny (bílkoviny, tuky, sacharidy, vitaminy a minerální látky), vláknina, voda, energie a další biologicky aktivní látky vyskytující se v potravinách.
Název v anglickém jazyce
Nutrients and other ingredients contained in food
Popis výsledku anglicky
The individual nutrients (proteins, fats, carbohydrates, vitamins and minerals), dietary fiber, water, energy and further biologicaly active compounds are described.
Klasifikace
Druh
C - Kapitola v odborné knize
CEP obor
FB - Endokrinologie, diabetologie, metabolismus, výživa
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2016
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název knihy nebo sborníku
Výživa a potraviny pro zdraví
ISBN
978-80-906659-0-3
Počet stran výsledku
18
Strana od-do
7-24
Počet stran knihy
110
Název nakladatele
Společnost pro výživu
Místo vydání
Praha
Kód UT WoS kapitoly
—