Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Význam jednotlivých druhů potravin ve výživě

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F16%3A43902574" target="_blank" >RIV/60461373:22330/16:43902574 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Význam jednotlivých druhů potravin ve výživě

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Je popsán význam jednotlivých druhů potravin ve výživě. Pozornost je věnována i biopotravinám, GMO, funkčním potravinám a potravinám nového typu.

  • Název v anglickém jazyce

    Role of various foods in the diet

  • Popis výsledku anglicky

    The importance of individual types of foods in human nutrition is described. Bio, GMO, functional and novel foods are described as well.

Klasifikace

  • Druh

    C - Kapitola v odborné knize

  • CEP obor

    FB - Endokrinologie, diabetologie, metabolismus, výživa

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2016

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název knihy nebo sborníku

    Výživa a potraviny pro zdraví

  • ISBN

    978-80-906659-0-3

  • Počet stran výsledku

    15

  • Strana od-do

    25-39

  • Počet stran knihy

    110

  • Název nakladatele

    Společnost pro výživu

  • Místo vydání

    Praha

  • Kód UT WoS kapitoly