Význam jednotlivých druhů potravin ve výživě
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F16%3A43902574" target="_blank" >RIV/60461373:22330/16:43902574 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Význam jednotlivých druhů potravin ve výživě
Popis výsledku v původním jazyce
Je popsán význam jednotlivých druhů potravin ve výživě. Pozornost je věnována i biopotravinám, GMO, funkčním potravinám a potravinám nového typu.
Název v anglickém jazyce
Role of various foods in the diet
Popis výsledku anglicky
The importance of individual types of foods in human nutrition is described. Bio, GMO, functional and novel foods are described as well.
Klasifikace
Druh
C - Kapitola v odborné knize
CEP obor
FB - Endokrinologie, diabetologie, metabolismus, výživa
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2016
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název knihy nebo sborníku
Výživa a potraviny pro zdraví
ISBN
978-80-906659-0-3
Počet stran výsledku
15
Strana od-do
25-39
Počet stran knihy
110
Název nakladatele
Společnost pro výživu
Místo vydání
Praha
Kód UT WoS kapitoly
—