Uplatnění dextrinů při fritování hranolků
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F16%3A43902812" target="_blank" >RIV/60461373:22330/16:43902812 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Uplatnění dextrinů při fritování hranolků
Popis výsledku v původním jazyce
V práci je diskutována možnost přídavku dextrinů do smažícího oleje za účelem omezení tvorby některých procesních kontaminantů.
Název v anglickém jazyce
Application of dextrin when frying chips
Popis výsledku anglicky
In the paper is discussed the possibility of adding dextrin in the frying oil in order to limit the formation of certain procedural contaminants.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2016
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Sborník přednášek 54. Mezinárodní konference o olejích a tucích
ISBN
978-80-86238-35-7
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
6
Strana od-do
125-130
Název nakladatele
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Místo vydání
Praha
Místo konání akce
Češkovice
Datum konání akce
11. 5. 2016
Typ akce podle státní příslušnosti
CST - Celostátní akce
Kód UT WoS článku
—