Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Uplatnění dextrinů při fritování hranolků

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F16%3A43902812" target="_blank" >RIV/60461373:22330/16:43902812 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Uplatnění dextrinů při fritování hranolků

  • Popis výsledku v původním jazyce

    V práci je diskutována možnost přídavku dextrinů do smažícího oleje za účelem omezení tvorby některých procesních kontaminantů.

  • Název v anglickém jazyce

    Application of dextrin when frying chips

  • Popis výsledku anglicky

    In the paper is discussed the possibility of adding dextrin in the frying oil in order to limit the formation of certain procedural contaminants.

Klasifikace

  • Druh

    D - Stať ve sborníku

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2016

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název statě ve sborníku

    Sborník přednášek 54. Mezinárodní konference o olejích a tucích

  • ISBN

    978-80-86238-35-7

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Počet stran výsledku

    6

  • Strana od-do

    125-130

  • Název nakladatele

    Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

  • Místo vydání

    Praha

  • Místo konání akce

    Češkovice

  • Datum konání akce

    11. 5. 2016

  • Typ akce podle státní příslušnosti

    CST - Celostátní akce

  • Kód UT WoS článku